Křupavá asijská kuchyně

Čerstvé bylinky, křehká zelenina a samozřejmě nudle na tolik způsobů, že si budou vaši hosté připadat jako na výpravné cestě asijskými zeměmi.

Náš přístup k asijské kuchyni

Procestovali jsme pořádný kus světa, než jsme z asijské kuchyně pečlivě vybrali to nejlepší. Thajské kari i další pokrmy servírujeme podle tradičních receptů, všechna jídla si naši kuchaři připravují od základů sami – prefabrikáty nám do kuchyně nesmí.

Ukázka asijského menu

Menu vám na míru sestaví šéfkuchař Zdeněk Křížek. Už teď si však můžete udělat obrázek o položkách, které se na menu mohou objevit.

  • Vietnamský kuřecí salát, goji, piniové ořechy, dresink z kokosu a chilli
  • Indonéská rybí laksa, pošírované vejce, skleněné nudle, koriandr
  • Červené kari s kachními prsy, bok choy, salát s mangem a papájou
  • Thajské sago perly, granátové jablko, chlebovník